viernes, 25 de abril de 2014

Formats bàsics i sistemes de compressió

El format d'audio:
Obtingut mitjançant mostreig.Significa que casa cert interval,anomenat bitratge,s'enregistra el so analògic,a través d'un micròfon.
  • Reproduït a partir de formulacions matemàtiques aplicades a bancs sonors.ls sistemes MIDI en són un exemple.
  • Com més gran sigui el nombre i la qualitat del registres sonors del banc,més bona será la qualitat del que escoltem.Aquest precés s'anomena sistema de so.


MIDI, acrònim de Musical Instrument Digital Interface (interfície digital d'instruments musicals) és un estàndard tècnic de comunicació entre equips musicals electrònics utilitzat en informàtica musical que permet l'intercanvi d'informació entre diversos equips musicals connectats i també entre aquests i un ordinador personal. Els fitxers que contenen informació midi tenen l'extensió ".mid" i generalment ocupen poc espai en memòria. La informació MIDI pot fer referència a notes particulars, identificar bancs i sons ("patches") de sintetitzadors, valors de diferents paràmetres de control (velocitat, modulació, tonalitat...), entre altres. L'estàndard MIDI va ser inicialment proposat en un document dirigit a la Audio Engineering Society per Dave Smith, president de la companyia Sequential Circuits en 1981. La primera especificació MIDI es va publicar l'agost de 1983. Un instrument MIDI es comunica amb instruments mitjançant cables i els seus conectors de entrada i de sortida, normalment aquests acostumen a tenir com a mínim els connectors MIDI In, Out, i MIDI THRU.


CODEC

No hay comentarios:

Publicar un comentario